House of Mac - Header

O NAMA

House of Mac - About Us
0 +
ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

Dobrodošli u Niš!

Odlučili ste da posetite Niš tokom svog putovanja? Bilo to slučajno ili sa namerom da ostanete što duže?
Volite da putujete i ujedno se osećate kao kod kuće? Želite da vam boravak bude što lepši i prijatniji bez nepredviđenih okolnosti i problema?

House of Mac vam nudi rešenje u vidu smeštaja koji ne mora uvek da bude praćen visokim troškovima i nepovoljnom lokacijom. U centru grada možete pronaći sve što tražite po pristupačnoj ceni i uz odlične uslove.

01

IZABERITE APARTMAN

Možemo Vam ponuditi 6 različitih apartmana kako bi Vi mogli da izaberete baš onaj koji Vam najviše odgovara

02

REZERVIŠITE

Kontaktirajte nas bilo kada ili rezervišite apartman preko Booking ili AirBnB platformi

03

UŽIVAJTE NA ODMORU

Maksimalno uživajte na odmoru! Garantujemo da ćete se osećati kao kod kuće

Želite naći drugi dom iako ste daleko od Vašeg?

Za razliku od klasičnih hotelskih smeštaja, sa nama možete pronaći ono najvažnije - Vaš mir, upotpunjen prijatnim osećajem kao da ste kod kuće i sve to sa neosporivim komforom i pristupačnim cenama. Sve što trebate uraditi je da nas kontaktirate ili da rezervišete svoj apartman preko Booking ili AirBnB platformi.

Uvek ste dobrodošli!
Vaš House of Mac tim.

House of Mac: Više od samog smeštaja

House of Mac, Vaše omiljeno odredište za smeštaj, nije samo mesto za odmor i opuštanje. Sa zadovoljstvom predstavljamo uzbudljive nove dodatke koji će obogatiti Vaš boravak kod nas. Sa ponosom predstavljamo naše nove partnerske odnose sa frizerima, stomatolozima i kozmetičarima koji će obogatiti Vaše iskustvo tokom boravka u House of Mac-u.

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA!

House of Mac tim traži nove članove u Nišu. Trenutno imamo dve otvorene pozicije. Za sada su nam potrebni ljudi koji će nam pomoći da dočekamo goste kada stignu u apartman. Takođe su nam potrebne sobarice koje će se brinuti o higijeni apartmana po odlasku gostiju. Za više informacija Vas molimo da nas pozovete!